Porseleinen Hof

17 gevarieerde Stadswoningen

Porseleinen Hof | ALLES VERKOCHT

Een eigen plek met een unieke uitstraling. Volop ruimte met talloze indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. En ultiem wooncomfort met een eigen parkeerplaats en tuin. Dat is wonen in Porseleinen Hof, in een van de 17 gevarieerde Stadswoningen.

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

 

Drielaags tussenwoningen

Rijwoning
0㎡
130㎡ - 136㎡
5 kamers
Uitverkocht

Drielaags hoekwoningen

Hoekwoning
0㎡
139㎡ - 152㎡
4 - 5 kamers
Uitverkocht

Vierlaags tussenwoningen

Rijwoning
0㎡
165㎡ - 171㎡
7 kamers
Uitverkocht
#
0Te koop0Onder optie17Verkocht

Maak jouw woondromen waar!

De 17 Stadswoningen van Porseleinen Hof hebben drie of vier lagen, met oppervlakten variërend van circa 130 tot circa 171 m². Voor welke woning je ook kiest, je krijgt alle ruimte om jouw woondromen te verwezenlijken. Je kunt kiezen uit diverse opties en indelingsmogelijkheden. Of je de keuken nu op een andere plaats wilt, slaapkamers wilt samenvoegen of de badkamer wilt vergroten. Wil je graag een aanbouw of een dakterras? Of een andere indeling van je gevel? In Porseleinen Hof heb je talloze mogelijkheden om jouw woning geheel eigen te maken!

Eigen parkeerplaats, berging en tuin

Wat ook heel fijn is: alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en individuele berging op het maaiveld in de gemeenschappelijke parkeervoorziening. Op het dek boven de parkeervoorziening heeft elke woning een individuele tuin. Je eigen stukje groen om heerlijk te relaxen. En voor de kinderen een veilige, fijne plek om te spelen.

 

Zoekvenster sluiten