Porseleinen Hof

Vierlaags tussenwoningen

Uitverkocht
Rijwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
6 verkocht
woonoppervlakte165 t/m 171㎡Kamers7
Vierlaags tussenwoningen
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
2171㎡7
3171㎡7
8165㎡7
9171㎡7
14165㎡7
15171㎡7
#

Beschrijving

Vierlaags tussenwoningen
Van de 17 Stadswoningen worden in totaal 6 woningen uitgevoerd als een vierlaags-tussenwoning. Deze vierlaags tussenwoningen hebben, afhankelijk van het bouwnummer, een woonoppervlakte van maar liefst circa 165 tot 171 m2!

Op de begane grond van de woning treffen we een heerlijke ruime woonkeuken, de ruime berging en een toilet. Via de trap bereiken we de royale living op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping van de woning bevinden zich drie grote slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en een technische ruimte. Tenslotte zijn er op de vierde verdieping nogmaals twee ruime kamers aanwezig, welke zich perfect lenen als slaap- of werkkamer. Wat een ruimte!

Buitenruimte
De woningen zijn voorzien van diverse buitenruimten; er is dus altijd een mogelijkheid om lekker in de zon te zitten of heerlijk van de rust te genieten.
Aan de voorzijde treffen we op de begane grond, bij de formele entree van de woning, een kleine voortuin aan; een heerlijk plekje om ’s ochtend even te genieten van een kopje koffie. Aan de voorzijde bevindt zich op de eerste verdieping ook nog een heerlijk terrasje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich op de eerste verdieping (deels boven de stallingsgarage) een heerlijk terras met aansluitend een (privé)daktuin. Stelt u zich eens voor: vanuit de woonkamer uitzicht op een groene oase.

Optiemogelijkheden
De woningen worden aangeboden met diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo worden er diverse uitbouwen aangeboden en is het ook mogelijk de gevel aan te laten passen.

Stallingsgarage
Op de begane grond, achter de woningen, bevindt zich de gemeenschappelijke stallingsgarage. Buiten ruimte voor het parkeren van scooters en bakfietsen, bevinden zich in deze stallingsgarage ook de parkeerplaatsen voor de bewoners. Iedere woning beschikt over minimaal één eigen parkeerplaats in deze stallingsgarage. Uiteraard is het mogelijk om via de stallingsgarage de woning te betreden. Wat een gemak & comfort!

Porseleinen Hof laat jouw stadshart sneller kloppen!
Porseleinen Hof is een echt Delftse ontwikkeling. Met hun wit geglazuurde gevelstenen hebben de woningen in dit unieke woongebied een ‘porseleinen’ uitstraling, die natuurlijk doet denken aan het wereldberoemde Delfts Blauw. Tegelijkertijd manifesteert het Porseleinen Hof zich als een stevig landmark in Nieuw Delft. Een dynamische plek waar jouw stadshart sneller van gaat kloppen!

Aantrekkelijk en gevarieerd
Orange Architects maakte het ontwerp voor Porseleinen Hof, met daarin de zeventien eengezinswoningen die deze zomer in verkoop gaan. Samen met een bijpassende woontoren met huurappartementen vormen zij een aansprekend ensemble met een unieke identiteit, dat de overgang tussen de wijk Voorhof en Nieuw Delft markeert. De getrapte opzet, de verspringingen in het volume, de wit geglazuurde gevels en de groene daktuinen zorgen voor een aantrekkelijk en gevarieerd straatbeeld.

Duurzaam wonen
In Porseleinen Hof is alles gericht op de toekomst. Jouw woontoekomst! Duurzaamheid speelt daarin een vanzelfsprekende rol. De woningen voldoen aan de nieuwste energie-eisen. Ook flora en fauna zijn van harte welkom. Er komen bijvoorbeeld nestelgelegenheden voor diverse vogels. Verschillende soorten beplanting dragen bij aan de biodiversiteit en waterretentie. Regenwater wordt opgevangen, tijdelijk vastgehouden en vervolgens afgevloeid.

 

logo-van-silfhout-liggend-schelp
Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars
Zoekvenster sluiten