Porseleinen Hof

Porseleinen Hof laat jouw stadshart sneller kloppen!

Porseleinen Hof is een echt Delftse ontwikkeling. Met hun wit geglazuurde gevelstenen hebben de woningen in dit unieke woongebied een ‘porseleinen’ uitstraling, die natuurlijk doet denken aan het wereldberoemde Delfts Blauw. Tegelijkertijd manifesteert het Porseleinen Hof zich als een stevig landmark in Nieuw Delft. Een dynamische plek waar jouw stadshart sneller van gaat kloppen!

 

Aantrekkelijk en gevarieerd

Orange Architects maakte het ontwerp voor Porseleinen Hof, met daarin de zeventien eengezinswoningen die deze zomer in verkoop gaan. Samen met een bijpassende woontoren met huurappartementen vormen zij een aansprekend ensemble met een unieke identiteit, dat de overgang tussen de wijk Voorhof en Nieuw Delft markeert. De getrapte opzet, de verspringingen in het volume, de wit geglazuurde gevels en de groene daktuinen zorgen voor een aantrekkelijk en gevarieerd straatbeeld.

Alles voor jouw urban lifestyle

Ga jij voor een eengezinswoning in Porseleinen Hof? Dan maak je straks onderdeel uit van een vernieuwend en ondernemend stadsdeel, vlak bij het historische stadshart van Delft. Met meer dan 40.000 vierkante meter aan stedelijke voorzieningen en een optimale bereikbaarheid staat niets jouw urban lifestyle nog in de weg! Tegelijkertijd geniet je van een inspirerende omgeving, veel groen en een ruime woning met een eigen parkeerplaats en tuin.

 

Duurzaam wonen

In Porseleinen Hof is alles gericht op de toekomst. Jouw woontoekomst! Duurzaamheid speelt daarin een vanzelfsprekende rol. De woningen voldoen aan de nieuwste energie-eisen. Ook flora en fauna zijn van harte welkom. Er komen bijvoorbeeld nestelgelegenheden voor diverse vogels. Verschillende soorten beplanting dragen bij aan de biodiversiteit en waterretentie. Regenwater wordt opgevangen, tijdelijk vastgehouden en vervolgens afgevloeid in de gracht.

Meer over duurzaam wonen

Zoekvenster sluiten