Porseleinen Hof

Een bijzondere locatie op een centrale plek

Wonen in Delft

De Stadswoningen van Porseleinen Hof liggen aan de Nijverheidsstraat, aan de rand van Nieuw Delft in het voormalige Spoorzone-gebied. Een nieuwe, gevarieerde leefomgeving waar het prettig verblijven is en waar je anderen ontmoet. Met markante gebouwen, zoals Huis van Delft, Antoni en The Student Hotel. En brede boulevards, een stadspark, afwisselende architectuur en natuurlijk een gracht. Stuk voor stuk dragen ze bij aan jouw nieuwe thuis. Een fantastische plek om te wonen, werken en ontspannen!

 

Dicht bij hartje Delft

Woon je in het Porseleinen Hof? Dan hoef jij je nooit te vervelen. De hippe, historische binnenstad ligt vlakbij. Binnen een mum van tijd verruil jij je moderne woning voor de schilderachtige grachten, pleinen en straten van hartje Delft. Zin om te shoppen? Schuin tegenover Porseleinen Hof bevindt zich de Hoven Passage, een overdekt winkelcentrum vol fashion, beauty, food, accessoires, boeken en gadgets. De bekende winkelketens zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd.

Optimaal bereikbaar

Door de centrale ligging is Porseleinen Hof uitstekend bereikbaar. Vanuit je woning loop je binnen twee minuten naar de bus- en tramhalte aan de Krakeelpolderweg. Vanaf daar rijden verschillende buslijnen richting ’s-Gravenzande en Den Haag.  Of je stapt op de tram richting Den Haag en Scheveningen. Je kunt natuurlijk ook naar het Centraal Station lopen en de trein nemen naar bijvoorbeeld Den Haag, Dordrecht, Amsterdam of Eindhoven. Heb je een auto? Vanuit je eigen parkeerplaats in Porseleinen Hof rijd je zo de Westlandseweg op, met in het verlengde daarvan de ontsluitingswegen naar de A4 en de A13.

Zoekvenster sluiten